EFELER İSTEDİ TOPUKLU EFE YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Aydın'ın dört bir tarafında çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: 05.01.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Aydin'in dört bir tarafinda çalismalarina devam ediyor. Efeler ilçesinde de birçok noktada çalismalar sürüyor.

Efeler Mahallesi'ndeki çalismalarda eskimis içme suyu hatlarinin yenilenmesi bitirildi. Mahalledeki 1.800 metre hat çalismasinda uzun yillar sorunsuz kullanilabilecegi polietilen borular kullanildi. Girne Mahallesi'ndeki 2179 Sokak'ta yapilan çalismalarda ise yagmur suyu hatlarinin temizligi yapildi.

Diger taraftan Ata Mahallesi'ndeki Konfeksiyoncular Sitesi'nde ise cadde ve sokaklarda kanalizasyon hatti yapildi. Çalismalari yakindan takip eden vatandaslar yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.