BÜYÜKŞEHİR'İN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Başkan Çerçioğlu acil müdahale ekiplerinin kış boyunca hazır bekletileceğini söyledi
Haber Tarihi: 02.01.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin kis mevsiminin olumsuzluklarina karsi hazirda bekletilen karla mücadele ekipleri ilk mesailerini yapti. Ekipler ara ara etkisini gösteren ve dün gece saatlerinden itibaren etkisini artiran yogun kar yagisina karsi yollarin açilmasi için yogun çaba sarf ediyor.

Ulasimin aksamamasi için ekiplerin gece saatlerinde baslattiklari çalismalar devam ediyor. Is makineleriyle yapilan müdahalelerde ekipler özellikle yogun kar yagisinin görüldügü Buharket'in Ericek ve Gündogan; Kuyucak'in Tasoluk, Musakoluk, Saricaova, Yesildere, Yukari Yakacik, Ovacik ve Belenova; Nazilli'nin Asagiyakacik ve Bagcilli; Sultanhisar'in Malgaçmustafa; Koçarli'nin Kizilcabölük ve Bagarcik mahallelerinde çalismalarini yogunlastirdi. Özellikle yüksek kesimlerde görülen kar yagisina karsi tuzlama çalismalarina da baslandi.

Sürücülerin gerekli kis tedbirlerini alarak yola çikmalarinin olasi olumsuzluklarin önüne geçeceginin altini çizen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin, meteorolojik veriler isiginda kis boyunca hazir bekletileceginin altini çizdi.

 

 

|