BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZİLLİ'DE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Haber Tarihi: 02.01.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli'de alt yapi ve üst yapi çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Periyodik çalismalarina devam eden ekipler, muhtarlar ve vatandaslardan gelen istek ve taleplere de aninda cevap veriyor.

Vatandaslarin talebi üzerine Nazilli Muammer Aksoy Mahallesi 1260 Sokak'ta kanalizasyon hatti yenileme çalismalari kapsaminda Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) ekipleri tarafindan bir çalisma gerçeklestirildi. Diger taraftan Zafer Mahallesi'nde de yagmur suyu hatti çalismasi yapan ekipler burada da bir çalisma yapti. Çalismalari yakindan takip eden Zafer Mahallesi Muhtari Mustafa Certel, "Büyüksehir Belediyesi'ne yaptigim müracaat degerlendirildi ve ekipler çalismalarina basladi. Yapilan çalismalardan dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu ve ekiplerine tesekkür ederim" dedi.

ASKI ekipleri bir diger çalismasini ise Istiklal Mahallesi'nde gerçeklestirdi. Ekipler Mehmet Özalp Bulvari'nda sorun yarattigi tespit edilen kanalizasyon ana hattini yeniledi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ekipleri de, Nazilli merkezdeki 23 Nisan Parki'nda hummali bir çalisma gerçeklestirdi. Kuruyan ve tehlike yaratan agaçlarin dallarini budayan ekipler, efe figürlü peyzaj çalismasi gerçeklestirdi. Çiçek dikimi ile sonlanan çalismayi büyük begeniyle takip eden vatandaslar, parkin estetik bir görünüme kavustugunu söyleyip Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

|