BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN KÜLTÜR MERKEZLERİNDEN ÇOCUKLAR BİLGİ YARIŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

Gençlerin ve çocukların donanımlı birer birey olabilmeleri için Aydın genelinde birçok kültür merkezi açan ve buralarda onlara birçok etkinlik ile buluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi bir bilgi yarışmasıyla gençlerin bilgilerini sınamalarını sağladı.
Haber Tarihi: 02.01.2020
|

Gençlerin ve çocuklarin donanimli birer birey olabilmeleri için Aydin genelinde birçok kültür merkezi açan ve buralarda onlara birçok etkinlik ile bulusturan Aydin Büyüksehir Belediyesi bir bilgi yarismasiyla gençlerin bilgilerini sinamalarini sagladi. Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen etkinlikte çocuklar birbirleriyle yarisarak keyifli zaman geçirdi.

Aydin genelinde 17 ilçedeki 25 kültür merkezlerindeki elemelerde basarili olan 42 çocuk, üçerli gruplar halinde birbirleriyle yaristi. Dördünce ve besinci sinif ögrencilerinin katildigi yarismada çocuklara sözel, sayisal, genel kültür, çoklu yetenek ve sesli sorular soruldu.

Yarismada dördüncü siniflardan Hümeyra Uysal, Zeynep Sila Açilan ve Aysenur Topçu birinci olurken, besinci siniflardan ise Gülselin Kural, Emir Irem Ünlü ve Emre Rüzgar birinci oldu.

Çocuklarin aileleri de çocuklarina destek olmak için kültür merkezine gelirken yarismaya katilan tüm çocuklara Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan çesitli armaganlar ve katilim belgesi verildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm çocuklari tebrik etti.

 

|