AYDIN'IN SULTANLARI YENİPAZAR KARMASIYLA GÖSTERİ MAÇI YAPTI

Aydın'ı Vestel Vunes Sultanlar Ligi'nde başarıyla temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Aydınlıların sporla iç içe olması için de etkinliklere katılmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 02.12.2019
|

Aydin'i Vestel Vunes Sultanlar Ligi'nde basariyla temsil eden Aydin Büyüksehir Belediyesi Kadin Voleybol Takimi, Aydinlilarin sporla iç içe olmasi için de etkinliklere katilmaya devam ediyor. Aydin'in Sultanlari, Yenipazar'da düzenlenen amatör voleybol turnuvasinda Yenipazar karmasiyla bir gösteri maçi yapti.

Yenipazar Belediyesi tarafindan vatandaslari kaynastirmak ve voleybolu sevdirmek için düzenlenen ve iki ay sürecek olan mahalle ve kurum takimlari turnuvasi Yenipazar Atatürk Spor Salonu'nda düzenleniyor. Yenipazar'in mahallelerinin Yenipazar'daki kurumlarin olusturdugu takimlarin mücadele ettigi turnuvada spor salonu dolup tasiyor.

Gösteri maçi öncesi Aydin'in Sultanlari'na bir yemek düzenleyen Yenipazar Belediye Baskani Mehmet Yüsran Erden, takimi Yenipazar'da misafir emekten dolayi çok mutlu olduklarini belirterek, kendilerine verdigi destekten dolayi da Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti. Erden, oyunculara Yenipazar'i tanitan kitaplarin yani sira Yenipazar Kooperatifi'nin ürünlerinden de armagan etti.

Yenipazarlilar maça yogun ilgi gösterirken vatandaslar Aydin'in Sultanlari'yla bir araya gelmekten dolayi çok mutlu olduklarini söyledi.

 

 

 

|