AYDIN KIŞA HAZIRLANIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri kışın kendisini iyice hissettirdiği şu günlerde çalışmalarını hızlandırdı.
Haber Tarihi: 02.12.2019
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ekipleri kisin kendisini iyice hissettirdigi su günlerde çalismalarini hizlandirdi. Ekipler agaç budamalarinin yani sira Aydin genelindeki park, bahçe ve yol kenarlarinda bakim çalismalarina da devam ediyor. Ilçe belediye baskanlari da çalismalari yakindan takip ederken belediye baskanlari ve vatandaslar yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Sultanhisar, Yenipazar, Incirliova, Germencik ilçelerinde ilçe belediye ekipleriyle devam eden çalismalarla kis mevsiminde olumsuz hava kosullarinda yasanabilecek durumlara karsi da önlem aliniyor. Çalismalar daha sonra Aydin'in diger ilçelerine de yayilacak.

Atça Sehit Ufuk Demirkiran Bulvari'nda yapilan çalismalari yerinde inceleyen Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Sultanhisar Belediyesi'nin 6 yildir Aydin Büyüksehir Belediyesi ile her türlü çalismayi uyum içerisinde yürüttügünü söyledi. Yildirimkaya, "Atça birçok yesil alana sahip. Bu alanlarda rutin çalismalarimizi gerçeklestirdigimiz gibi Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile birlikte çalismalar yürütüyoruz. Böylelikle birlikten kuvvet doguyor. Özlem baskanimiz ve Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile elbirligiyle çalisiyoruz. Bundan dolayi çok mutluyuz. Yagdere mevkisi olarak bilinen alanda da ekiplerimizin yaptigi çalismalar neticesinde agaçlarimizin bakim ve budamasi yapildi. Basta ASKI olmak üzere tüm birimlerimizle güçbirligi yapiyoruz" ifadelerini kullandi.

 

Yenipazar'daki ilçe parki yenilenecek

Diger taraftan Yenipazar Belediye Baskani Yüsran Erden de, merkezde bulunan ilçe parkinin yenilecegini müjdeledi. Iki bölümden olusan parkin öncelikle bir bölümünde iyilestirme çalismasi yapildigi ifade eden Erden, "Ilçemizin insani için kaliteli ve konforlu bir hayat saglamak istiyoruz. Tam da bu noktada Büyüksehir Belediyesi'nin dokunuslarina ihtiyacimiz var ve sag olsun Özlem Çerçioglu baskanimizin destekleriyle Büyüksehir Belediyesi çok alanda dokunuslarini gösteriyor. Bugün de ilçe parkinin yenilenmesiyle ilgili ortak bir çalisma baslattik. Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile Yenipazar Belediyesi ekipleri birlikte çalisma gerçeklestirdi. Bundan çok memnunum. Yenipazarli vatandaslar belediyelerimizin uyumlu bir sekilde çalismasinin faydalarini önümüzdeki süreçte de görmeye devam edecekler" seklinde konustu.

Incirliova ve Germencik'te de çalismalara baslanirken, Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya da bugün sabah saatlerinde ilçenin en islek caddesi olan Gazi Pasa Caddesi'ndeki çalismalari yerinde inceledi. Kaya, Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleriyle Incirliova Belediyesi ekiplerinin ortak çalismayla Incirliova'yi güzellestirmeye devam edeceginin altini çizdi.

 

|