BAŞKAN ÇERÇİOĞLU BAŞKAN BÜYÜKERŞEN'LE BİRLİKTE ÇAKIRBEYLİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'le birlikte Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ni ziyaret etti.
Haber Tarihi: 22.11.2019
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskani Yilmaz Büyükersen'le birlikte Koçarli'nin Çakirbeyli Mahallesi'ni ziyaret etti. Baskan Büyükesen, Çakirbeyli'de Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan Merhum Adnan Menderes Ani Kösesi ve Çok Amaçli Salonu'na kendi elinden çikan balmumu Adnan Menderes heykelini de armagan etti.

Mahallede Çakirbeyli Mahallesi Muhtari Özer Orçan tarafindan karsilanan Baskan Çerçioglu ve Baskan Büyükersen, mahallelilerle sohbet de etti. Baskan Büyükersen'i misafir etmekten çok mutlu oldugunu söyleyen Baskan Çerçioglu, Çakirbeyli Köy Pazari hakkinda da bilgi verdi. Pazarla yüzlerce kadina istihdam saglandigini anlatan Baskan Çerçioglu, köy pazarlari projesini daha da gelistireceklerini söyledi. 

Ziyarette, mahallelilerle birlikte pazarda tezgâh açan Sati Kuru da yer aldi. Pazarda kazandiklariyla çocuklarini okuttugunu söyleyen Kuru, pazar için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

Baskan Büyükersen, Baskan Çerçioglu'nun basarilarinin devamini diledi.

 

|