Aydın Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Sezonunu Açtı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları "Geveze Berber" oyunuyla 2019-2020 tiyatro sezonunu açtı. Bu yıl da tiyatroseverleri birbirinden değerli oyunlar bekliyor.
Haber Tarihi: 18.11.2019

Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrolari "Geveze Berber" oyunuyla 2019-2020 tiyatro sezonunu açti. Bu yil da tiyatroseverleri birbirinden degerli oyunlar bekliyor.

Seyircilerin yogun ilgi gösterdigi "Geveze Berber" oyunu önümüzdeki haftalarda da sali günleri saat 20.30'da sahnelenmeye devam edecek.

Her yil oldugu gibi bu yil da çocuklari unutmayan Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrolari, her persembe saat 14'te "Asteriks ve Oburiks Tembellige Karsi" oyunuyla çocuklarin da karsisina çikacak.

Aydinlilari diger sanat dallarinin yani sira tiyatroyla da bulusturmaya devam edeceklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm Aydinlilari ücretsiz sahnelenen oyunlara davet etti.