Büyükşehrin desteğiyle Anıtkabir yolculuğuna çıktılar

Türkiye Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi'nden 23 bisikletçi Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkmak için Atatürk Kent Meydanı'ndan yola çıktı.
Haber Tarihi: 06.11.2019
|

Türkiye Bisikletliler Dernegi Aydin Subesi'nden 23 bisikletçi, dernek baskani Hümeyra Yikilmaz öncülügünde 10 Kasim Atatürk'ü Anma Günü'nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çikmak için Atatürk Kent Meydani'ndan yola çikti. Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin destegiyle çikilan yolculuk 5 gün sürecek ve ekip Türkiye'nin dört bir yanindan gelen bisikletlilerle birlikte 10 Kasim günü Ata'nin huzuruna çikacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na kendilerine verdigi destek için tesekkür eden Türkiye Bisikletliler Dernegi Aydin Sube Baskani Hümeyra Yikilmaz, "Bisikletle 630 kilometre yol kat etmek bizim için çok onurlu, gururlu ve anlamli bir yolculuk. Büyük bir manevi güçle, sevgiyle ve minnettarlikla Atamiza pedal pedal ulasacagiz. Huzuruna çikip kendisine ve onun bize emaneti olan Cumhuriyetimize olan bagliligimizi gösterecegiz" diye konustu.

 

|