AYDIN'IN SULTANLARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Ligde başarılı bir grafik çizen Aydın’ın Sultanları bir taraftan da sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.
Haber Tarihi: 06.11.2019
|

Ligde basarili bir grafik çizen Aydin’in Sultanlari bir taraftan da sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi oyunculari ve teknik heyeti, çocuklarin spora ilgisini artirmak ve onlarin spora dair sorularini cevaplamak için Aydin Özel Basak Koleji’nde ögrencilerle bir araya geldi.

Çocuklar okulun konferans salonunda kendileriyle bulusan takim oyuncularina ve teknik heyete çesitli sorular yöneltti. Çocuklara spora nasil basladiklariyla ilgili bilgi veren basta takim kaptani Meryem Boz olmak üzere oyuncular, sporun kendi hayatlarini nasil degistirdigini anlatti.

Takimin basantrenörü Alper Hamurcu bu yil büyük oranda yenilenen takimla öncelikli hedeflerinin play-off’lara kalmak oldugunu belirtip Aydin’i tercih etme sebebinin de takimin olusturulmasi sürecinde kendisine sunulan imkânlar oldugunu söyledi.

Takimin sevilen oyuncularindan Hollandali Celeste Plak ögrencileri Türkçe selamlarken kendisine yöneltilen bir soru üzerine de “Spora 6 yasimda basladim.Son bes yil Italya’da oynadim. Hayatimda bir degisiklik yapmak istedim ve Aydin’a geldim. Aydin küçük bir kent, fakat Aydin’i çok sevdim. Baklavayi da çok sevdim” sözleri uzun süre alkislandi.

Okul müdürü Ferdi Karakas takimin okullariniziyaret etmesinden çok memnun olduklarini söyleyip basantrenör Alper Hamurcu’ya çiçek takdim etti. Çocuklar ise sevdikleri oyuncularla kendilerini bulusturdugu için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Ögrenciler oyunculara yogun ilgi gösterip onlarla sohbet edip imza alirken söylesi sonrasi takim oyunculariyla okulun voleybol takimi bir de gösteri maçi yapti.

 

|