ÇOCUKLAR CUMHURİYETİ ANLATTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi"nin resim, kompozisyon ve şiir yarışması sonuçlandı
Haber Tarihi: 01.11.2019
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Cumhuriyetin kurulusunun 96. yildönümü için düzenlenen resim, kompozisyon ve siir yarismasi sonuçlandi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yarismada dereceye giren çocuklari tebrik etti.

Üç farkli kategoride düzenlenen yarismanin resim kategorisinde birinci Hanzade Aydas olurken ikinci Ecrin Deniz, üçüncü ise Umut Balkiz oldu. Kompozisyon kategorisinde birinci Selin Özdemir olurken, ikinci Fadime Nur Çakici, üçüncü Kemal Tonay oldu. Siir kategorisinde ise Metin Telyakar birinci, Nehir Karademir ikinci, Ikra Doga Kartal üçüncü oldu. Yarismada dereceye giren yarismacilar çesitli armaganlarla ödüllendirildi.

Cumhuriyeti çocuklarin gözünden görmek için düzenlenen yarismaya yogun katilimdan dolayi çok mutlu olduklarini söyleyen Baskan Çerçioglu, "Yarismaya katilan çocuklarimizin eserlerinde Cumhuriyetimizin ilk günkü heyecanini gördük.  Cumhuriyetimiz çocuklarimizin ellerinde yükselecegi için bu heyecani görmek bizleri çok mutlu etti. Yarismaya katilan tüm çocuklarimizi tebrik ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaslarini ve sehitlerimizi bir kez daha minnetle aniyoruz. Gazilerimize de sükranlarimizi sunuyoruz" diye konustu.

Sonuçlari görmek için tiklayiniz.

|