ÇOCUKLAR "CUMHURİYETİ" ANLATACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin ilanının 96. yıldönümünde "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" temalı şiir, kompozisyon ve resim yarışması düzenliyor.
Haber Tarihi: 18.10.2019
|

Üç farkli kategoride yapilacak olan yarismada basarili olanlara çesitli armaganlar verilecek.

Resim yarismasi 1.-4. siniflar arasinda düzenlenecek. 5.-8. siniflar arasinda düzenlenecek resim yarismasinin yani sira 9.-12. siniflar arasinda da kompozisyon yarismasi düzenlenecek. Yarismaya katilmak isteyen katilimcilarin eserlerini 24 Ekim Persembe gününe kadar posta yoluyla veya sahsen iletmeleri gerekiyor. Jüri degerlendirmesinin 25 Ekim Cuma günü yapilacagi yarismada sonuçlar da 28 Ekim Pazartesi gününe kadar açiklanacak.

Yarismada basarili olanlara çesitli armaganlar verilecek. Yarismayla ilgili ayrintili bilgiye www.aydin.bel.tr internet adresinden ulasilabiliyor.

Her yastan çocugu yarismaya katilmaya davet eden ve kendi bakis açilarindan Cumhuriyeti anlatmalarini isteyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Çocuklarimizin gözünden, kaleminden Cumhuriyetimizi görmek için açtigimiz yarismaya tüm çocuklarimizin katilmalarini bekliyoruz. Bu en büyük milli bayramimizin yansimalarini onlarin bakis açisiyla görmek için sabirsizlaniyoruz" diye konustu.

 

|