"Jeotermal Konulu Ulusal Karikatür Yarışması" Sonuçları

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin jeotermal konulu karikatür yarismasi sonuçlandi

ÇIZGILER DE JEOTERMALE KARSI

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin'da uzun zamandir gündemin ilk maddesini olusturan jeotermalle ilgili düzenledigi "Aydin'da jeotermal" konulu karikatür yarismasi sonuçlandi. 9-14 yas grubunda ve 15 yas üzeri için ayri ayri düzenlenen yarismada çizerler jeotermalin olumsuz etkilerini çizgilerle ortaya koydu. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yarismaya katilan tüm çizerlere tesekkür ederken jeotermal santrallarinin Aydin ve Aydinlilar üzerindeki olumsuz etkilerinin çizgilerin diliyle de ortaya konuldugunu söyledi.

9 yas üzerindeki amatör-profesyonel tüm katilimcilara açik olan yarismaya çizerler yogun katilim gösterdi. Çizerler tarafindan yarismaya 150'nin üzerinde eser gönderildi. Türkiye genelinden katilima açik olan yarismada 15 yas üzeri kategoride birinci Kusadasi'ndan Bilal Akay oldu. Ikinci Aydin Efeler'den Musa Kiliçaslan olurken üçüncü ise Konya Karatay'dan Ramazan Özçelik oldu.

9-14 yas grubunda ise birinci Sinop Boyabat'tan Aziz Göveli oldu. Bu yas grubunda ikinci Usak'tan Arda Gün, üçüncü ise Aydin'dan Zeynep Nur Çelik oldu.

Yarismada dereceye girenlere ödülleri 22 Ekim'de Vali Yazicioglu Kültür Merkezi'nde yapilacak törenle verilecek. Sergilemeye deger görülen eserler ise yine Vali Yazicioglu Kültür Merkezi'nde 27 Ekim tarihine kadar görülebilecek.

9-14 yas KATEGORISINDE;

1.Aziz GÖVELI (eseri için tiklayiniz)
2.Arda GÜN (eseri için tiklayiniz)
3.Zeynep Nur ÇELIK (eseri için tiklayiniz)

15 YAS ÜSTÜ KATEGORISINDE;

1.Bilal AKAY (eseri için tiklayiniz)
2.Musa KILIÇASLAN (eseri için tiklayiniz)
3.Ramazan ÖZÇELIK (eseri için tiklayiniz)
 

|