MİLLET İTTİFAKI DOĞU BÖLGESİ 1. HİZMET KOORDİNASYON TOPLANTISI

Yeni hizmet dönemine hızla başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; Nazilli’de Millet İttifakı’nın doğu bölgesi ilçe başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi.
Haber Tarihi: 17.07.2019
|

Bölgede yapilacak olan hizmetlerin koordinasyonunun görüsüldügü toplantinin girisinde, Baskan Özlem Çerçioglu Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan'a Mustafa Kemal Atatürk'ün yasli bir çiftçiyi dinlerken çekilen resim tablosunu hediye etti.

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan'in ev sahipliginde gerçeklestirilen toplantiya, Baskan Çerçioglu’nun yani sira, CHP Il Baskani Ali Çankir, IYI Parti Il Baskani Cemal Sari, CHP ve IYI Parti’nin Nazilli Ilçe Baskanlari, Kuyucak, Buharkent, Bozdogan, Karacasu Millet Ittifaki ilçe baskanlari ve meclis üyeleri katildi.

Baskan Çerçioglu; vatandaslarimiza seçim döneminde vermis oldugumuz sözleri yerine getirebilmek için bunun gibi toplantilari daha sik düzenleyeceklerini belirterek “ Millet Ittifaki içerisinde yer alan tüm meclis üyeleri ve ilçe baskanlarimizla, yapilacak hizmetlerin koordinasyonunu saglamak için daima fikir alisverisinde olacagiz. Bu ilk toplantimiz. Ikincisini de haftaya gerçeklestirme karari aldik.” dedi.

|