AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN YAZ KONSERLERİ BAŞLIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıllarda da yapılan ve Aydınlıların çok sevdiği yaz konserleri başlıyor.
Haber Tarihi: 18.07.2019
|

Aydin'in dört bir tarafinda mahallelerde gerçeklestirilecek konserlerde Aydinlilar müzige doyacak.

Konserlerin ilki yarin (19 Temmuz Cuma) Davutlar Sahil Atakent Pazar Yeri önünde gerçeklestirilecek.  Saat 20.30'da baslayacak olan konserde en sevilen sarkilar ve türküler seslendirilecek.

Sonraki konser ise 20 Temmuz Cumartesi günü Güzelçamli Panionion Plaji'nda gerçeklestirilecek. Temmuz programindaki diger konserler 23 Temmuz'da Didim Orman Kampi'nda, 26 Temmuz'da Güzelçamli Demokrasi Meydani'nda ve 30 Temmuz'da Kusadasi Ismail Cem Baris ve Dostluk Meydani'nda düzenlenecek.

Agustos programindaki konserler ise 2 Agustos'ta Nazilli 23 Nisan Parki'nda, 4 Agustos'ta Söke Priene antik kentinde, 6 Agustos'ta Germencik Atatürk Parki'nda, 20 Agustos'ta Yenipazar Belediyesi önünde, 23 Agustos'ta Nazilli Belediyesi önünde, 27 Agustos'ta Didim Akbük Tören Alani'nda, 30 Agustos'ta Söke Novada AVM önünde düzenlenecek.

Yaz konserleri 2 Eylül'de Umurlu Meydani'nda ve 3 Eylül'de Incirliova Cumhuriyet Meydani'nda düzenlenecek konserlerle son bulacak.

Konserler saat 20.30'da baslayacak.

Aydinlilarin müzik dolu güzel bir yaz geçirmeleri için yaz konserlerini düzenlediklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm Aydinlilari mahallerinde düzenlenecek konserlere davet etti.

|