AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN 3. YAZ KONSERLERİ BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen yaz konserleri başladı.
Haber Tarihi: 20.07.2019

Ilk konser Davutlar Sahil Atakent Pazar Yeri önünde gerçeklestirilirken konseri yüzlerce Kusadali izledi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari egitmenlerinin sahneye çiktigi gecede sevilen sarkilar ve türküler seslendirildi.

Bir sonraki konser  20 Temmuz Cumartesi günü (bugün) Güzelçamli Panionion Plaji'nda gerçeklestirilecek. Temmuz programindaki diger konserler 23 Temmuz'da Didim Orman Kampi'nda, 26 Temmuz'da Güzelçamli Demokrasi Meydani'nda ve 30 Temmuz'da Kusadasi Ismail Cem Baris ve Dostluk Meydani'nda düzenlenecek.

Konserler saat 20.30'da baslayacak.

Kusadalilar kendilerine müzik dolu bir aksam yasattigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.