AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN GÜZELÇAMLI'DA DENİZ KENARINDA YAZ KONSERİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen yaz konserleri devam ediyor.
Haber Tarihi: 22.07.2019

Hafta sonu Davutlar'da baslayan konserler Güzelçamli'da devam etti. Deniz kenarinda yapilan konseri yüzlerce vatandas izleyip sarkilara eslik etti.

Gecede sevilen sarkilar ve türküler Aydin Büyüksehir Belediyesi Konservatuvari egitmenleri tarafindan seslendirildi. Deniz kenarinda günesin batisinin hemen ardindan baslayan konserler vatandaslara keyifli dakikalar yasatti. Vatandaslar kendilerine müzikle bulusturdugu için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Yaz konserlerine 23 Temmuz'da Didim Orman Kampi'nda, 26 Temmuz'da Güzelçamli Demokrasi Meydani'nda ve 29 Temmuz'da Kusadasi Ismail Cem Baris ve Dostluk Meydani'nda devam edilecek. Konserler farkli mahallelerde eylül ayina kadar sürecek. Konserler saat 20.30'da baslayacak.

Baskan Çerçioglu, vatandaslarin günün stresinden arinip keyifli zaman geçirmeleri için düzenlenen konserlere herkesi davet etti.