BİNLERCE AYDINLI AYDIN BÜYÜKŞEHİR'İN YAZ KURSLARINA KATILIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı kültür merkezlerinde yaz etkinliklerinden binlerce Aydınlı yararlanıyor.
Haber Tarihi: 28.06.2019
|

Çocuklar ve yetiskinler için 24 Haziran'da baslayan ve ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda vatandaslar hem sosyallesiyor hem de zamanlarini en iyi sekilde degerlendiriyor.

Kursiyerler bu yil yaz etkinliklerinde ilgilerine göre ve yeteneklerini gelistirmek için gitar, baglama, keman, ney, basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, badminton, pilates, jimnastik, yoga, zumba, modern dans, halk oyunlari, bale, akil oyunlari, mental aritmetik, satranç, model uçak, resim, sanatsal tasarim, Ingilizce ve drama kurslarina devam ediyor.

Diger taraftan Yüksel Yalova Kültür Merkezi'ndeki Bilim ve Deney Evi’nde de bilime olan ilgiyi artirmak için hem ögretmenler hem de çocuklara birçok aktivite yapiliyor.

Büyüksehir Belediyesi'nin düzenledigi kurslara binlerce Aydinlinin katilmasindan dolayi çok mutlu olduklarini söyleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Kurslarimiza katilan kursiyer sayisi her yil katlanarak artiyor. Vatandaslarimizin özellikle de çocuklarimizin yaz aylarini en iyi sekilde degerlendirebilmelerini çok istiyoruz. Vatandaslarimiz düzenledigimiz kurslarda yeni arkadaslar edinip yeni beceriler elde ediyor. Bütün vatandaslarimizi kucaklayan çalismalara devam edecegiz" seklinde konustu.

|