BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN SAHİLDEKİ OYUN ALANINDAN ÇOCUKLAR DA AİLELER DE MUTLU

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çocukların istedikleri gibi eğlenebilmeleri için Kuşadası'nda sahilde kurduğu oyun alanı dolup taşıyor.
Haber Tarihi: 30.06.2019
|

Küçük çocuklar için kurulan oyun alaninin çok yerinde oldugunu söyleyen anne-babalar Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Kusadasi Marina'nin yanindaki Aydin Büyüksehir Belediyesi'ne ait plajda kurulan oyun alanini özellikle sahile serinlemeye gelen ailelerin çocuklari kullaniyor. Çocuklar hem sahilde hem de oyun alaninda vakit geçirmenin mutlulugunu yasarken aileler de çocuklarinin güvenli bir sekilde oyun oynamalarinin keyfini sürüyor.

Çocugunun denizde oynamayi sevmedigi için oyun alanini tercih ettigini söyleyen Seden Demiralay, Izmir'den Kusadasi'na tatil için geldiklerini belirtip “Çocuk alani çok güzel olmus” diyerek memnuniyetini ifade etti.

Torunlariyla oyun alaninda zaman geçiren Mustafa Özcan ise, “Oyuncaklar bu yil yapilmis, çok güzel olmus. Aydin Büyüksehir Belediyesi'ne tesekkür ediyoruz, özellikle de Topuklu Efe’ye” dedi.

Çocuklar da oyun alaninda diledikleri gibi oyun oynayabildiklerini söyleyip oyun alanina her gün gelmek istediklerini söyledi.

|