BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: YÜZME BİLMEYEN AYDINLI ÇOCUK KALMAYACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi kültür merkezleri tarafından düzenlenen yüzme kursları başladı.
Haber Tarihi: 02.07.2019
|

Geçen yillarda oldugu gibi bu yil da kurslara yogun ilgi var. Yüzme ögrenmek isteyen çocuklar kurslara akin ederken, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu çocuklarin gösterdigi ilgiden çok memnun olduklarini söyledi. Baskan Çerçioglu "Aydin'da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak. Bu yil da çok sayida çocugumuza yüzme ögretecegiz" dedi.

Yüzme kurslari Efeler, Çine, Söke, Ortaklar ve Nazilli'deki havuzlarda düzenleniyor. Havuz olmayan ilçelerdeki çocuklarin magdur olmamasi için de bu ilçelerdeki çocuklar da en yakin havuz olan ilçelere tasiniyor. Böylelikle Aydin'in dört bir kösesindeki çocuklar hem yaz tatillerini eglenerek geçiriyor hem de yüzme ögreniyor.

Çocuklara ve gençlere firsat esitligi yaratmaya özen gösterdiklerinin altini çizen Baskan Çerçioglu ise Aydinlilarin kültür merkezleri tarafindan düzenlenen kurslara yogun katilim göstermesinden mutlu olduklarini söyledi. Özellikle yüzme kurslarina çok yogun katilim oldugunu ifade eden Baskan Çerçioglu "Aydin'daki hiçbir çocugumuza ayrim yapmiyoruz. Onlar yüzme ögrenmek istiyorlar bizler de havuzlarimizin kapilarini sonuna kadar açiyoruz. Umuyorum ki çocuklarimiz için gönüllerince eglenebildikleri ve yüzme ögrendikleri bir yaz tatili olur" diye konustu.

|