AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı tatili öncesinde hazırlıklarını tamamladı.
Haber Tarihi: 03.06.2019
|

Sahiller tatile hazir hale getirilirken, dikilen yüz binlerce çiçekle Aydin çiçek bahçesine döndü. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin'in bayram tatiline hazir oldugunu belirtip tüm vatandaslarimizi Aydin'da tatil yapmaya beklediklerini söyledi.

9 günlük tatilin baslamasiyla birlikte Aydin'in gözde turizm merkezlerindeki sahiller dolmaya basladi. Didim ve Kusadasi'nda hareketli günler baslarken Büyüksehir Belediyesi tarafindan da vatandaslarin tatillerini en iyi sekilde geçirmeleri için gerekli çalismalar yapildi. Büyüksehir Belediyesi'nin sorumluluk alanindaki sahillerde özenli bir çalisma yürütülüp plajlardaki kumlar özel makinelerle temizlendi. Yaza özel çiçek dikimleri de yapilirken vatandaslarin rahat yolculuk yapmalari için de bayram tatili öncesinde baslanan yol yapim çalismalariyla sahil kesimindeki birçok yol yenilendi.

 

Baskan Çerçioglu: Bayram mutluluk getirsin

Baskan Çerçioglu ise Aydin'da bayram hazirliklarinin tamamlandigini belirtip "Tüm vatandaslarimizin Ramazan Bayramlarini en içten duygularimla kutluyorum. Ramazan Bayrami'nin mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Aydin'a bayram tatiline gelecek vatandaslarimizi güzel ve tertemiz sahillerimizde, birbirinden güzel tatil rotalarimizda misafir etmek için haziriz. Tatil Aydin'da yasanir" ifadelerini kullandi.

|