AYDIN BÜYÜKŞEHİR’DEN BAKLAVALI BAYRAMLAŞMA

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı sebebiyle Aydın'daki Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki park ve kafelerde vatandaşlara baklava ikram etti.
Haber Tarihi: 05.06.2019

Bayramlasma masalarinda seker ve lokumlarin yaninda ikram edilen baklavalardan alan vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Vatandaslar uygulamadan çok memnun kaldiklarini, önümüzdeki bayramlarda da ayni uygulamayi görmek istediklerini söyledi.

Baklavalar, Büyüksehir Belediyesi'nin islettigi Menderes, Turistik, Havuz, Meydan, Sanat, Ismet Sezgin, Pinarbasi park ve kafelerinin yani sira Otel Zincirlihan'da da ikram edildi.

Tüm vatandaslarin bayramlarini kutlayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, uygulamayi önümüzdeki bayramlara da yaymayi planladiklarini söyleyerek “Tatli yiyelim, tatli konusalim” dedi.