BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU KURSİYERİ SAHNEYE ÇIKTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda yıl boyunca tiyatro kurslarına katılan kursiyerler yılsonu oyunlarıyla seyirci karşısına çıktı.
Haber Tarihi: 06.05.2019
|

Çocuk ve genç oyunculari tebrik eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu onlarin sanatla iç içe olmalarindan çok mutlu olduklarini söyledi.

Dün Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda üç farkli oyunla seyirci karsisina çikan çocuklar ve gençler hem ailelerinden hem de seyircilerden tam not aldi.

Sahneye ilk olarak çocuklar çikti ve çesitli skeçlerden olusan "Skeç Gösterisi"ni oynadi. Yil boyunca tiyatro egitmenlerinden ögrendiklerini basarili bir sekilde sahneleyen çocuklar izleyicilerden büyük alkis aldi. Daha sonra ise sahneye "Kirmizi" adli oyunla yine çocuklar çikti. Sahneye en son ise 3 perdelik "Sersem Kocanin Kurnaz Karisi" adli oyunla gençler çikti. Basarili bir oyun sahneleyen gençler, tiyatrodaki ilk yillarinda büyük bir basariya imza atti.

Oyun sonunda gençler seyircileri Türk tiyatrosunun duayen isimlerine de saygi durusunda bulunarak seyirciyi onlarin posterlerinin arasinda selamladi.

Oyunlarini sahneledikten sonra katilim belgelerini tiyatro egitmenlerinden alan çocuklar ve gençler çok mutlu olduklarini söyleyip kendilerine her zaman destek verdigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

|