İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ'NDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk, genel idare kurulu üyeleri ve İYİ Parti Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Tabak ile birlikte, Ege ziyaretleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 08.05.2019
|

Burak Öztürk ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayi tesekkür eden Baskan Çerçioglu "IYI Parti ile bizler yerel seçimlerde müthis bir çalisma yürüttük. Bizler Millet Ittifaki'nin adaylari olarak Aydin'da çok basarili olduk. Sanki tek bir partinin çatisi altindaymisiz gibi çalistik. Bizim birlikteligimiz devam ediyor. Bu birliktelik Aydin Büyüksehir ve ilçelerimizin meclislerinde görebiliriz" diye konustu.

"Yerel seçimlerden önce birlikteligimizin 31 Mart'a kadar degil önümüzdeki süreçte de devam edecegini ifade etmistik, su anda da devam ediyor. Çok sansliyim ki iki tane çok güçlü il baskanim, birçok ilçe baskanlarimiz oldu. Bunun yaninda iki tane gençlik kolu genel baskanimiz oldu" ifadelerini kullanan Baskan Çerçioglu "Aydin bu ittifakta çok basarili oldu. Aydin halki da bu ittifaktan çok memnun oldu. Çok büyük basarilara imza atildi. Aydin'in en büyük ilçelerinden olan Nazilli'nin kazanilmasinin yani sira son 28 günde Incirliova'nin kazanilmasi rekor bir çalisma oldu" dedi.

Baskan Çerçioglu "31 Mart'ta Aydin'da her sey çok güzel oldu, 23 Haziran'da da yine her sey çok güzel olacak" sözlerini kullandi.

Baskan Çerçioglu'nu ziyaret etmekten dolayi çok mutlu oldugunu belirten Burak Öztürk ise "Ege Bölgesi'nde ziyaretlerimize baslamadan önce Millet Ittifaki'nin Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimizi ziyaret etmek ve yeni dönemin hayirli, ugurlu olmasini demek istedik. Misafirperverligi için kiymetli baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Inaniyorum ki 31 Mart'ta elde edilen basari gelecekteki daha büyük basarilarin habercisi olur. Tabii ki gözümüz kulagimiz 23 Haziran'da tekrarlanacak olan Istanbul'daki seçimde" dedi.

Öztürk "Ne yazik ki iktidar eliyle bir sivil darbe yapildi. Ben inaniyorum ve güveniyorum ki Istanbul'daki vatandaslarimiz en güzel cevabi 23 Haziran'da sandikta verecektir" seklinde konustu.

|