KARAOVA MUHTARI BAKKAL: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HEP YANIMIZDA

Kuşadası Karaova Mahallesi Muhtarı Firdevs Bakkal, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.
Haber Tarihi: 11.05.2019
|

Üç dönemdir Karaova’da mahalle muhtarligi yaptigini, mahalle halkinin simdiye kadar bütün taleplerinin karsilandigini ifade eden Bakkal, her zaman yanlarinda oldugu için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.  

Karaova mahallesine hizmet etmekten dolayi çok mutlu oldugunu belirten Bakkal “Hemcinsim Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun da hizmet etmeyi sevdigini biliyorum. Tanistigimizda bana yesil alan sözü vermisti, burasiyla ilgili çalismalarimiz basladi. Büyüksehir Belediyesi’nin Fen Isleri, Park Bahçeler, Çevre Temizlik birimleri basta olmak üzere bütün birimlerinden çok memnunum. Bazi basin yayin organlarinda benim agzimdan yazilan yalan yanlis bilgilerin aksine ne zaman ihtiyaç duysam ilgilileri ariyorum ve muhatap buluyorum. Büyüksehir bizimle birlikte, taleplerimiz yerine getiriliyor” dedi.

Karaova’nin 2014 yerel seçimlerine kadar atil bir mahalle olarak kaldigini ifade eden Firdevs Bakkal “Aydin, büyüksehir olduktan sonra mahallemizin çehresi degisti. Eminim ki bu dönemde de Büyüksehir Belediyesi’yle Kusadasi Belediyesi koordineli olarak çalisacak ve bize de çok faydasi olacak. Sahil bandiyla ilgili bir talebimiz vardi, buranin yarisi yapildi ve bu yaz diger yarisinin da bitirilecegini biliyorum. Mahallemiz böylelikle modern bir yürüyüs ve bisiklet yoluna kavusacak” sözlerini kullandi.

Mahalle yollarinin yapilmasi için taleplerini ilettiklerini ve hemen çalismalara baslandiginin altini çizen Bakkal “30 yildir yatirim yapilmamis yollarimiz vardi. Ekip istedik ve hemen yerine getirerek yollarimizi yaptilar. Bizim için çok güzel oldu.  Bazi yollar da programda ve yakin zamanda sicak asfalt yapilacak. Bu islerin hepsi bir anda yapilamiyor. Kusadasi’nda 23 mahalleyiz ve sirayla hepimize hizmet veriliyor. Kimsenin elinde bütün islerin bir anda bitirilmesi için sihirli degnek yok. Biz yapilan çalismalardan memnunuz. Mahallem adina verdigi destekler için Özlem Baskan’a tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

|