BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİYATRO ATÖLYESİ’NDEN TARİHİ OYUN

Aydın Büyükşehir Belediyesi birbirinden güzel tiyatro oyunlarını Aydınlı tiyatro severlerle buluşturmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 12.04.2019
|

“Sanati ve Sanatçiyi Destekliyoruz” sloganiyla tiyatro severleri birbirinden güzel oyunlarla bulusturan Aydin Büyüksehir Belediyesi, bu kez de geçtigimiz yillarda kaybettigimiz ünlü yazar ve tiyatro duayeni Turgut Özakman’in yazdigi “Bir Sehnaz Oyun” adli tiyatro oyununu tiyatro severlerle bulusturdu.  Sükran Güngör ve Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda sahnelenen ve seyircilerin yogun ilgi gösterdigi 2 perdelik tarihsel komedi niteligindeki oyun  “1914 yilinda 1. Dünya Savasi esiginde Istanbul Galata mevkisinde yasayan bir grup insanin arasinda geçen olaylari anlatiyor.”

Oyunu oldukça begenen ve oyunculari dakikalarca alkislayan Aydinli tiyatro severler sanata, özellikle de tiyatroya katkilarindan dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Sanata ve sanatçiya desteklerinin tam oldugunu ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise sanatsal aktivitelerin artacagini söyledi. Baskan Çerçioglu “Tiyatro oyunlarimiz halkimiz tarafindan büyük ilgiyle karsilaniyor. Ilerleyen günlerde de sanata ve sanatçiya destegimiz artarak devam edecek.” dedi.

|