BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA DİDİM'DEN TAM DESTEK

Her gün başka bir ilçede muhtarlarla bir araya gelmeye devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Didimli muhtarlardan da tam destek geldi.
Haber Tarihi: 11.01.2019
|

Didimli muhtarlar, baskan Çerçioglu'nu ve Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay'i desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Muhtarlarla toplantida baskan Çerçioglu ve Atabay'a CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Didim Ilçe Baskani Nurettin Koçak, Büyüksehir Belediyesi ve Didim Belediyesi meclis üyeleri ile CHP Didim Ilçe Yönetimi de eslik etti.

Büyüksehir Belediyesi’nden her istedikleri yatirim ve vatandaslarin istedigi her hizmet ivedilikle yerine getirildigi için baskan Çerçioglu'na tesekkür eden muhtarlar, mahallerine hiçbir dönemde bu kadar yatirim yapilmadigini vurguladi. Muhtarlar vatandaslarin özellikle birçok mahalleye ilk kez altyapi gelmesinden dolayi çok mutlu olduklarini söyledi.

Toplantida muhtarlara seslenen baskan Çerçioglu, baskan Deniz Atabay’la birlikte önümüzdeki dönemde de her mahalleye esit ve adil yatirim yapmaya devam edeceklerini söyledi. Didim'e Büyüksehir Belediyesi'nin 100 milyon lira yatirim yaptiginin altini çizen baskan Çerçioglu “Önümüzdeki dönemde de mahallelerimize ve Didim ilçemize diger ilçelerimiz gibi yatirimlarimiz aynen devam edecek. Didim bugüne kadar böyle yatirim aldi mi? 40 yilda yapilamayan yatirimi biz bir döneme sigdirdik. Demek ki çalisinca, amaç vatandasa hizmet etmek olunca yapilabiliyormus” diye konustu.

Konusmasina “Ben Aydin ve Didim sevdalisiyim” sözleriyle devam eden baskan Çerçioglu “Aydinlilar vefali insanlardir, kendilerine verilen degeri unutmaz. Vatandaslarimizin destegiyle seçildikten sonra yine rozetimizi bir kenara birakacagiz ve her vatandasimiza en küçük bir ayrim yapmadan hizmet vermeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Toplantiya aileleriyle birlikte katilan muhtarlar baskan Çerçioglu'yla aile pozu verdi.

|