KADINLAR TOPUKLU EFE'YLE BİRLİKTE

Aydınlı kadınlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na önümüzdeki yerel seçimde tam destek verdi.
Haber Tarihi: 18.01.2019
|

Aydin'in dört bir kösesinde vatandaslarla, muhtarlarla bulusmalarina devam eden baskan Çerçioglu bugün Bozdogan'da yüzlerce kadinlar bir araya geldi. Toplanti salonuna kadinlarin coskulu destegiyle giren baskan Çerçioglu'na kadinlar sevgi gösterisinde bulundu.

Bozdogan Dügün Salonu'ndaki bulusmada salon, Baskan Çerçioglu'na tam destek vermek isteyen kadinlar tarafindan hincahinç dolduruldu.  Kadinlara kendisine verdigi destek için tesekkür eden ve "Bozdogan'i hiç böyle coskulu görmemistim. Görüyorum ki kadinlar Bozdogan'in, Aydin'in yönetimine el koymus. Her zaman verdiginiz için destek için tesekkür ederim" sözleriyle selamlayan Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi'nin icraatlarinda kadinlara her zaman pozitif ayrimcilik yaptiginin ve yapmaya devam edeceginin altini çizdi.

Baskan Çerçioglu yaptigi konusmada "Bir siyasetçiden, bir büyüksehir belediye baskanindan öte bir kadin olarak kadinlarimizin yanindayiz. Ben de sizler gibi bir anneyim. Biz kadinlar yasadigimiz sehirlerin daha güzel, piril piril olmasini isteriz. Bütün anneler gibi ben de çocuklarimizin daha iyi egitim almalarini ve iyi yerlere gelmelerini istiyorum. Bunun için hayatin her alaninda daha fazla yer almaliyiz. Mesela siyasette hep erkekleri ön planda görüyoruz. Kadinlarimizin, kizlarimizin siyasette daha fazla yer almasi gerekiyor. Görüyorum ki Bozdoganli kadinlar çoktan bunu basarmislar. Bozdogan'in, Aydin'in, Türkiye'nin geleceginde kadinlar, kizlar olacak" ifadelerini kullandi.

Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi'nin her zaman fakir fukaranin, garip gurebanin yaninda oldugunu ve olmaya devam edecegini de sözlerine ekledi. Bozdoganli kadinlar ve Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin'la birlikte zeybek oynayan baskan Çerçioglu, kendisine eslek eden yüzlerce kadinla birlikte Bozdogan Meydani'na kadar yürüdü.

|