BAŞKAN ÇERÇİOĞLU YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Germencik Reisköy'de Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri'nin gerçekleştirdiği yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Haber Tarihi: 25.01.2019

Aydin'in tüm ilçelerinde vatandaslarla bulusmaya devam eden Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi'nin Reisköy'deki yol yapim çalismalarinda incelemelerde bulundu ve "Büyüksehir Belediyesi Aydin'in her noktasinda yatirimlarina devam ediyor. Çalisma arkadaslarimin yogun gayretleriyle vatandaslarimizin hayatini kolaylastirmak için 50 yildir yapilmayan isleri 5 yilda yaptik. Günde 18 saat çalisarak üst yapidan altyapiya Aydin'a birçok yatirim kazandirdik. Bu yatirimlarimiz önümüzdeki dönemde de hiz kesmeden devam edecek. Çalisma arkadaslarima kolayliklar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Büyüksehir Belediyesi çalisanlari, Baskan Çerçioglu'nu önümdeki dönemde de destekleyeceklerini ifade ederek hatira fotografi çektirdi.