BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARI GÜZELÇAMLI'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Aydın'ın tüm ilçelerini dolaşarak binlerce vatandaşın ve yüzlerce muhtarın taleplerinin dinlendiği ve bu taleplerin yerine getirildiği Büyükşehir Belediyesi'nin TIR'ı bugün gözde turizm merkezlerinden Kuşadası Güzelçamlı'daydı.
Haber Tarihi: 03.12.2018
|

Mobil araçtaki Büyüksehir Belediyesi bürokratlari vatandaslari Güzelçamli'ya, Kusadasi'na ve Aydin'a yapilan yatirimlarla ilgili bilgilendirirken bundan sonraki yatirimlarla ilgili de bilgi verdi. Aydin'in dört bir kösesinde oldugu gibi Güzelçamli'da da Büyüksehir Belediyesi'nden talebi olan vatandaslar bu taleplerini bürokratlara ilettiler. Büyüksehir Belediyesi bürokratlari tarafindan bu talepler hemen ilgili birime aktarilip yerine getirilirken vatandaslar taleplerinin hizlica yerine getirilmesinden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.

"Büyüksehir Sahada" uygulamasi kapsaminda 4 Aralik Sali günü (yarin) Söke Bagarasi'nda vatandaslarla bulusacak olan Büyüksehir Belediyesi bürokratlari, cuma günü de Didim Akbük'te vatandaslarin taleplerini dinliyor olacak.

|