AYDINLILAR PLAJ VOLEYBOLUNA SAHİP ÇIKTI

FIVB Plaj Voleybolu Aydın Etabı sona erdi. Kadınlarda Küba, erkeklerde ise Sırbistan turnuvanın kazanan ekipleri oldu.
Haber Tarihi: 20.05.2018
|

Aydinlilar voleybol müsabakalarina yogun ilgi gösterirken Türkiye Voleybol Federasyonu yetkililerinin verdigi bilgiye göre seyirci rekoru kirildi.

Dört güne yayilan maçlarda 58 ülkenin takimlari kupaya uzanmak için ter döktü. Kadinlarda finale Küba'yla Rusya kalirken erkeklerde ise Sirbistan ve Iran kaldi. Özellikle erkekler maçinda yogun heyecan yasanirken maçlarda Küba ve Sirbistan ekipleri kupaya uzanan taraflar oldu. Heyecan dolu maçlarin sonucunda üçüncülükleri kadinlarda Isveç erkeklerde Rusya aldi.

Yaklasik 30 ülkenin televizyonunda canli yayimlanan maçlarla Aydin'in da tanitimi yapilmis oldu. Sporla dolu ve keyifli bir dört gün geçirdiklerini söyleyen Aydinlilar kendilerine bu imkâni saglayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.

Seyircilerin plaj voleyboluna sahip çikarak türbinleri doldurmalarinda ötürü çok mutlu olduklarini söyleyen Baskan Özlem Çerçioglu "Etkinligimizle Aydin'in tanitimini dünyanin dört bir tarafinda ama özellikle Avrupa'da yapmis olduk. Takimlar kazanmak için yaristilar ama asil kazanan Aydin oldu. Her zaman oldugu gibi Aydinlilar spora ve sporcuya sahip çiktilar, türbinleri doldurdular. Gelip maçlari izleyen ve yaptiklari tezahüratlarla maçlarin heyecanina coskuyu da katan Aydinlilara çok tesekkür ediyorum. " dedi.

|