BAŞKAN ÇERÇİOĞLU SÖKELİLERLE İFTAR YAPTI

Önceki akşam Yenipazar'da vatandaşlarla iftar sofrasında buluşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu dün akşam da Söke'de vatandaşlarla bir araya geldi.
Haber Tarihi: 25.05.2018

Çeltik Mahallesi'ndeki Söke Adalet Parki'nda düzenlenen iftar programina CHP Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz, CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir ve çok sayida sivil toplum örgütünün temsilcileri katildi.

Baskan Çerçioglu'nun vatandaslara yemek ikram ettigi iftara vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Sökelilerin bol bol hatira fotografi çekildigi baskan Çerçioglu, "Mübarek ramazan ayinizi kutluyorum. Ramazan ayi birlik, beraberlik, güzellik ve baris getirsin " diye konustu.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Aydin'in bütün ilçelerinde vatandaslarla iftar sofralarinda bulusmaya devam edecegini söyleyen baskan Çerçioglu, birlik beraberlik için tüm vatandaslari kurulan ramazan sofralarina davet etti.