BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki çalışanlarla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu artık gelenekselleşen iftar yemeğinde buluştu.
Haber Tarihi: 04.06.2018
|

Aydin Tekstil Park'ta düzenlenen iftar yemegine binlerce çalisan ve ailesi katildi.

Tasavvuf müzigiyle baslayan gece, semazen gösterisiyle devam etti. Iftarda çalisanlara seslenen baskan Çerçioglu, Aydin Büyüksehir Belediyesi çalisanlarini özverili çalismalarindan dolayi kutladi. Baskan Çerçioglu "Hep beraber Aydin'a hizmet ediyoruz. Bundan dolayi hepinizin emegine, yüregine saglik diyorum. Çünkü Aydin halki büyüksehir belediyesinden, ASKI'den çok memnun. Sizlerin özverili çalismalariyla Aydin halki mutlu, huzurlu" diye konustu.

"Bizler Türkiye'nin aydinlik yüzünü temsil ediyoruz" diye çalisanlara seslenen baskan Çerçiglu "Bu zamana kadar özveriyle günde 18 saat çalistik. Bundan sonra da bu çalismalarimiz devam edecek. Aydin halki adina hepinize minnet duygularimi ifade ediyorum" dedi.

Büyüksehir çalisanlari Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na bulusma için tesekkür ederken bol bol hatira fotografi çekildiler.

|