BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN KÜLTÜR MERKEZLERİNİN YAZ DÖNEMİ KURS KAYITLARI BAŞLADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kültür Merkezlerinde yaz etkinlikleri kayıtlarına başladı.
Haber Tarihi: 05.06.2018
|

Çocuklara ve yetiskinlere hitap eden, her geçen yil artan kursiyer sayisiyla Türkiye’ye örnek olan etkinliklerde bu yil da binlerce kursiyer zamanlarini degerlendirip istedikleri kurslara devam edebilecekler.

Kayitlarin 14 Haziran'a kadar devam edecegi kurslar tamamen ücretsiz olarak düzenleniyor.

Etkinliklerde 7-14 yas arasi çocuklar için ilgi ve yetenekleri dogrultusunda gitar, baglama, satranç, resim, keman, bale, ahsap boyama, Ingilizce, drama, halk oyunlari, masa tenisi, futbol, basketbol, voleybol, tenis, badminton ve jimnastik kulüpleri yer alacak.

Yetiskin kursiyerlerin de unutulmadigi kültür merkezlerinde pilates, halk oyunlari, resim, alevle cam isleme, ahsap boyama, Ingilizce, baglama, gitar, ney, masa tenisi ve yoga kurslari düzenlenecek.

Ayrica kültür merkezleri bünyesinde faaliyet gösteren Bilim ve Deney Evi’nde çocuklarin bilime olan ilgilerini arttirmak, bilgiyi kaynagindan ögrenmelerini saglamak, yaparak-yasayarak ögrenmelerine firsat tanimak için uygulamali birçok aktivite her yil oldugu gibi bu yil da gerçeklestirilecek.

Kayitlarin baslamasiyla birlikte yüzme basta olmak üzere bazi kurslarin yogun ilgiden dolayi kayitlari dolmak üzere.

Diger taraftan kültür merkezleri bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezlerinde de gençlerin bos zamanlarini verimli sekilde degerlendirebilecekleri kültürel ve sosyal etkinlikler de düzenleniyor.

|