BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YEMLERİ YANAN ÇİFTÇİYE DESTEK VERDİ

Koçarlı'nın Bıyıklı Mahallesi'nde geçen ay hayvanlarına verdiği yemlerinin tamamı yanan çiftçinin imdadına Aydın Büyükşehir Belediyesi yetişti.
Haber Tarihi: 07.06.2018

Çiftçiye 70 balya kuru yonca otu desteklemesi yapildi.

Geçen süre içerisinde zor durumda kalan ve hayvanlarina yem bulabilmek için bazi hayvanlarini satmak zorunda kalan Halil Kozali, verilen destek için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Tarimsal Hizmetler Dairesi Baskanligi tarafindan kendisine teslim edilen kuru yonca otu için tesekkür eden 2 çocuk babasi Kozali "Baskanimizdan Allah razi olsun. Zor durumdaydik, imdadimiza yetisti" diye konustu.

Aydin Büyüksehir Belediye Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise "Çiftçimize geçmis olsun. Aydin'da zor durumdaki hiçbir vatandasimizi namerde muhtaç etmeyiz. Hangi vatandasimiz zor durumdaysa bilsin ki büyüksehir belediyesi gereken destegi verir" diye konustu.