BÜYÜKŞEHRİN YÜZME KURSLARI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği yaz kursları devam ediyor.
Haber Tarihi: 21.06.2018
|

Bozdogan ve Çine'de düzenlenen kurslarda onlarca çocuk yüzme ögreniyor.

Haftanin 5 günü düzenlenen yüzme kurslarinda onlarca kursiyer bir taraftan yüzme ögrenirken bir taraftan da eglenerek yaz tatillerini degerlendiriyorlar. 9-13 yas arasindaki çocuklarin ücretsiz olarak katilabildikleri yüzme kurslari sonbahara kadar devam edecek.

Çocuklar yakin zamanda açilacak olan Efeler'deki yüzme havuzundan da faydalanmaya baslayacaklar. Temmuz ayinda ise Karacasu, Sultanhisar ve Söke ilçelerine büyüksehir belediyesi tarafindan portatif havuzlar kurulacak. Çocuklarin ücretsiz olacak gelebilecekleri bu havuzlarda da yüzme ögrenmeleri saglanacak.

Kurslara katilmak isteyen çocuklar, kendilerine en yakin büyüksehir belediyesi kültür merkezine velileriyle giderek kayitlarini ücretsiz olarak yaptirabilirler.

Çocuklari büyüksehir belediyesinin 27 kültür merkezinde düzenlenen etkinliklere katilma çagrisi yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Yaz boyunca düzenleyecek oldugumuz yüzme kurslarimizda binlerce çocugumuza yüzmeyi ögretecegiz. Çocuklarimizin yaz tatillerini en iyi sekilde degerlendirebilmeleri için düzenledigimiz kurslarimiza tüm çocuklarimizi bekliyoruz. Çocuklarimiz kültür merkezlerimize gelsinler arkadaslariyla hem keyifli zaman geçirsinler hem de hayat boyu kullanacaklari yeni beceriler ögrensinler" diye konustu.

|