Aydın'ın gözbebeği fotoğrafçıları bekliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Arapapıştı Kanyonu’ temalı 1. Temalı Fotoğraf Yarışması'na başvurular devam ediyor.
Haber Tarihi: 21.02.2018
|

18 yas üstü herkese açik olan yarismada birinciye 15 bin TL ödül verilecek.Dogal ve tarihi dokusuyla, bozulmamis kiyilariyla Aydin'da turizmin gözbebeklerinden olan Bozdogan’daki Arapapisti Kanyonu’nun tanitimi amaciyla düzenlenen ve herkesin katilimina açik olan yarismada ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 5 bin TL ödül verilecek. Yarismada üç yarismaciya 2 biner TL mansiyon ödülü, en az 20 yarismaciya da fotograf sergileme ödülü olarak 200'er TL ödül verilecek.  Ayrica, yarismada ödül kazanan fotograflar sergilenecek ve yarisma sonunda eserler albüm kitap haline getirilecek.

Yarisma sayisal (dijital) kategoride ve renkli veya siyah-beyaz fotograf olmak üzere tek bölüm üzerinden yapilacak. Yarismacilar yarismaya dörder adet fotografla katilabilecekler. Katilimin ücretsiz oldugu yarismanin seçici kurulunda fotograf sanatçisi A. Beyhan Özdemir,  (AFIAP) fotograf sanatçisi Fikret Özkaplan ve fotograf sanatçisi, doga ve yaban hayati uzmani Tansu Gürpinar  yer aliyor.

20 Nisan günü saat 23'e kadar basvurulabilecek olan yarismanin sonuçlari 25 Nisan tarihinde ilan edilecek ve ödül töreni de 30 Nisan günü yapilacak. Yarismayla ilgili ayrintili bilgi Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden ve Türkiye Fotograf Sanati Federasyonu'nun internet sitesi üzerinden edinilebilir. Yarismaya basvurular ise Türkiye Fotograf Sanati Federasyonu'nun internet sitesinde "online yarismalar" bölümü altindan yapilabiliyor. 

|