CHP GENEL MERKEZİ'NDEN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile beraberlerindeki heyet, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 01.03.2018
|

Heyete, Aydin Büyüksehir Belediyesi Hizmet Agi araciligiyla sürdürülen çalismalarla ilgili bilgi verildi. Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin uyguladigi Ege Et, sakiz koçu dagitimi, yerel tohum ve Mutaflar çiçekçilik gibi projeleriyle ilgili de bilgilendirilen Seyit Torun, Ahmet Akin ve Okan Gaytancioglu, yaptigi basarili çalismalardan dolayi baskan Çerçioglu'nu tebrik etti. Daha sonra Çine'ye geçen heyet, Ege Et'in Çine'deki et kombinasini gezdi. Baskan Çerçioglu heyete Ege Et'in Aydin'daki çalismalariyla ilgili bilgiler verdi.

Bir konusma yapan Seyit Torun "Özlem Hanim'dan, Aydin'da yaptigi çalismalar ve basariyla uygulanan modeli, Türkiye'deki diger belediyelerde de uygulamak için bilgi aldik. Çok sanslisiniz ki Özlem Çerçioglu gibi çaliskan bir belediye baskaniniz var. Çiftçi kaderine terk edildi, ama Aydin'da üreticinin cebi para görüyor. Ürünü deger ediyor. Aydin'daki bu basari Türkiye'ye örnek olmali. Aydin üreticisi geleceginden emin, onlar ürettikçe Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Hanim da onlari desteklemeye devam edecektir" diye konustu.

Baskan Çerçioglu ise ette uygulanan projeyi sütte de uygulamaya baslayacaklarini belirtirken "Süt tanklarimizi yerlestirdik. Çalismalarimiz devam ediyor. Ette uyguladigimiz projeyi sütte de uygulayacagiz. Amacimiz üreticiye destek, halka hizmet " dedi. 

Çine Kültür Merkezi'ni de gezen heyet, yapilan çalismalarla ilgili bilgi alip kursiyerlerle sohbet etti.

Baskan Çerçioglu, gerçeklestirilen ziyaret için Seyit Torun, Ahmet Akin ve Okan Gaytancioglu ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeniyle tesekkür etti.

|