ATÇA HAL TESİSİ'NDE KURALAR ÇEKİLDİ

Geçen yıl eylül ayında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından temeli atılan Sultanhisar Atça Hal Tesisi'ndeki işyerlerinin kura çekimleri dün yapıldı.
Haber Tarihi: 23.03.2018
|

Kura çekimi Sultanhisar Noteri'nin huzurunda gerçeklestirildi. Yeni yerlerine yerlesecek olan 30 isletme sahibine yer teslimlerine yakin zamanda baslanacak. Son hazirliklari da yapilarak hazir hale getirilen modern hal tesisinin nisan ayi içerisinde açilmasi planlaniyor. Hal tesisinin açilmasiyla birlikte Aydin tarimsal üretiminde önemli bir yeri olan Sultanhisar'da üretilen sebze ve meyvelerin daha uygun kosullarda ülke ekonomisine katilmasi saglanacak.

Hal tesisini yakin bir zamanda faaliyete geçireceklerini söyleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Hal tesisimizin temelini atarken kisa sürede bitirecegimizi söylemistim. Ne mutlu ki yakin zamanda hal tesisimiz faaliyete geçecek. Toptanci halimizin faaliyete geçmesiyle birlikte üreticimiz ürettigi meyve ve sebzeyi daha iyi kosullarda ekonomiye kazandiracak. Hal tesisimizin çiftçimize, isletme sahiplerine ve Aydin'a hayirli olmasini diliyorum" diye konustu. Yeni yerlerine yerlesecek olan isletme sahipleri modern hal tesisinin Aydin tarimina katki saglayacagini söylerken, büyüksehir belediyesinin büyük bir ihtiyaci giderdigini belirttiler. Isletme sahipleri, Aydin tariminin önünü açan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na da tesekkür ettiler.

|