Öğrencilerden büyükşehrin çiçek üretim sahasına ziyaret

Öğrenciler Orman Haftası sebebiyle, Efeler Kemer Mahallesi'ndeki Aydın Büyükşehir Belediyesi Çiçek Üretim Sahası'na gelerek çiçeklerle ve doğayla ilgili bilgi aldılar.
Haber Tarihi: 26.03.2018

Ilkbahar mevsiminin çiçekler üzerindeki etkisini ögrenmek, bitkiler hakkinda bilgi edinmek, okul bahçesinde kendilerine ait bir çiçeklik olusturmak ve grup halindeki bir etkinligi uyumlu bir sekilde yürütebilmek amaciyla yapilan geziye katilan ögrenciler keyifli zaman geçirdiler. Ögrenciler derslerinde isledikleri konulari ve uygulamalari ögretmenlerinden ve çiçek üretim sahasindaki görevlilerden dinleyerek tekrar ettiler. Daha sonra kendilerine hediye edilen saksilara toprak dolduran çocuklar saksilara kendi fidelerini diktiler. Çocuklar diktikleri fideleri okullarinda kendilerine ait bir bahçe olusturmak için beraberlerinde götürdüler.

Çocuklar, hayat bilgisi dersinde ögrendiklerini kendilerine uygulama firsati verdigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.