KÖŞK HALKINDAN ÖZLEM BAŞKANA TEŞEKKÜR PAS TUTMUŞ BORULAR SERGİLENDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından başlayan çalışmalarda uzun süredir bakımı yapılmayan ve eskiyen 30 yıllık borular Köşk Gazi Mustafa Kemal Caddesi’nde sergilendi.
Haber Tarihi: 17.01.2018

Aski ekiplerinin yaptigi hat çalismasindan çikan borular, Kösk halkinin yillardir pas tutmus borulardan su içtigini gözler önüne serdi. Ayrica Aski ekiplerinin çalismalarda kullandigi temiz ve saglam borularda eski borularin yaninda sergilendi.

CHP Kösk Ilçe Baskani Mehmet Güldenk, Büyüksehir ekiplerinin araliksiz çalistigini ifade ederek, “Kösk ilçemiz Özlem baskanla hizmet görmeye basladi. Bugüne kadar kösk halkinin nasil pasli borulardan su içtigi ortaya çikti. Büyüksehir ekipleri gerekli çalismalari zaten yapiyor. Özlem baskan bütün ilçelere esit mesafede hizmet götürüyor. Kendisine Kösk halki adina tesekkür ediyorum” dedi.

Eskimis borulari gören vatandaslar, saskinliklarini gizleyemezken " Sergilenen borulari görünce hayret ettik. Bu borulardan su içtigimize inanamiyoruz. Büyüksehir Belediyesi eski borular yerine tertemiz borular koydu. Saglikli sular içecegiz. Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na hizmetlerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz. Allah onlardan razi olsun” dediler. Aski ekipleri Kösk Gazi Mustafa Kemal Caddesi’nde 7 bin 100 metre içme suyu ile 320 metre kanalizasyon baglanti hatti çalismasi ve 40 adet kanalizasyon parsel çalismasi gerçeklestirdi.