YOLLAR SICAK ASFALTLA BULUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 12.01.2018
|

Bu çerçevede il genelinde yogun çalisma programi uygulayan büyüksehir belediyesi ekipleri, uzun yillardir bakim görmeyen birçok yolun yapim ve onarimini tamamliyor.

Efeler'in Kocagür ve Yenipazar'in Hamzabali mahalleleri ile Kusadasi'nin Riza Saraç Caddesi’nde 18 bin metrekarelik alanda çalisma yapan ekipler temel malzeme seriminden sonra sicak asfalt çalismasini da tamamladi.

ÇERÇIOGLU ILE HIZMET GÖRMEYE BASLADIK

Vatandaslar uzun süredir yapilamayan yollarin büyüksehir tarafindan asfaltlanmasindan memnuniyetlerini belirtirken “Yollarimiz bozuktu, ekipler çok kisa bir sürede tamamlayip asfaltladi. Uzun yillardir yapilmayan yollari Özlem Çerçioglu baskanimiz yapmistir. 'Topuklu Efe' sayesinde hizmet görmeye basladik. Allah Özlem Çerçioglu’ndan razi olsun, basimizdan eksik etmesin” seklinde konustular.

ÇERÇIOGLU: VATANDASA HIZMET IÇIN VARIZ

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, il genelindeki çalismalarin devam edecegini kaydederek “Büyüksehir belediyemiz sorumluluk alani içerisindeki bütün yollari Aydinlilarin hak ettigi sekilde kaliteli hale getiriyoruz. Vatandaslarimizin huzuru ve refahi için elimizden geleni yapmaya haziriz. Biz vatandasimiza hizmet için variz” diye konustu. Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri çalismalarina il genelinde hiz kesmeden devam edecek.

|