YENİ YIL HEYECANI AYDIN CADDELERİNDE

Yeni umutlar ve beklentilerle gelen yeni yıla kısa bir süre kala Aydın genelinde meydan ve caddeler Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından rengârenk ışıklandırıldı.
Haber Tarihi: 19.12.2017

Aydin'da yeni yil kutlamalarinin kalbi olan Aydin Atatürk Kent Meydani ve havuz civari basta olmak üzere Nazilli Uzun Çarsi, Nazilli Hürriyet Caddesi, Ali Ihsan Pasa Bulvari, Adnan Menderes Bulvari, Malazgirt Meydani gibi yogun olarak kullanilan alanlar ve caddeler, vatandaslarin yeni yil heyecanina ortak olmak için büyüksehir belediyesi ekiplerince isiklandirildi.

Caddeler aksam saatlerinden itibaren isil isil parildarken vatandaslar bu süslemelerle bol bol hatira fotografi çekildiler ve Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na bu uygulamadan dolayi tesekkür ettiler.