AYDIN BÜYÜKŞEHİR’DEN KARACASU ÖZEL KONSERİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri, Karacasu halkına unutulmaz bir akşam yaşattı.
Haber Tarihi: 02.12.2017

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan hizmete açilan Karacasu Kültür Merkezi’nde, Büyüksehir Belediyesi Kültür Merkezleri egitmenleri ve kursiyerlerinden olusan ekip, ilçelerdeki ilk konserini Karacasu halkina verdi.

Türk Halk Müzigine dair birbirinden güzel eserlerin seslendirildigi gecede, egitmenler ve kursiyerlere sanatseverler de eslik etti.

Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, ‘Böyle bir salonu bizlere kazandirdigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum’’ diye konustu.

Karacasulu sanatseverler, sanata ve sanatçiya destek veren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.