BÜYÜKŞEHİR KOCAGÜR’LÜ ÖĞRENCİLERİ ATALARIYLA BULUŞTURDU

Aydın Kocagür Ortaokulu öğrencileri ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yenipazar Şubesi üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti.
Haber Tarihi: 20.11.2017

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Ata'nin huzuruna çikmak için araç talep eden ögrencilerin ve ADD üyelerinin taleplerini kirmadi ve onlara araç tahsis etti.

“DUYGUSAL ANLAR YASADILAR”

ADD Yenipazar Subesi'nin üyeleri ve Kocagür Ortaokulu'nun ögrencileri Anitkabir'de olmanin gururunu ve mutlulugunu yasadi. Geziye katilanlar, Ata'nin huzuruna çikmak için araç tahsis eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.

“HAYALIMIZ GERÇEGE DÖNÜSTÜ”

Hayatlarinda ilk kez Anitkabir’i ziyaret eden ögrenciler oldukça duygusal anlar yasarken “Ankara’ya, Ulu Önder Atatürk’ün ebedi istirahatgahi Anitkabir’e gitmeyi çok istiyorduk. Anitkabir’e gelmek bizim için hayaldi. Hayalimizi gerçege dönüstüren Topuklu Efe Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz. Ömrümüz boyunca unutmayacagimiz bir günü yasadik” seklinde konusarak duygularini ifade ettiler.