BÜYÜKŞEHİR ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Atamızın 79. ölüm yıl dönümünü saygı ve özlemle andı.
Haber Tarihi: 11.11.2017

Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen“Atatürk’ü Anma Gecesi” adli etkinlikte, kültür merkezi egitmenleri ve kursiyerleri tarafindan hazirlanan program sahnelendi.

Istiklal Marsi ve saygi durusuyla baslayan gece, Atatürk’ün hayatindan kesitlerin yer aldigi video gösterisiyle devam etti. Kültür merkezi kursiyerleri ve egitmenleri tarafindan hazirlanan tiyatro gösterisinde Atatürk’ün hayatindan kesitler sunuldu ve sevdigi sarkilar sahnelendi.

Gecenin sonunda oyuncular ve seyirciler tarafindan hep bir agizdan  “Andimiz” okundu. Bunun yani sira gecede, Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzlük eseri “Nutuk” seyircilere dagitildi.

Geceye yogun katilim gösteren Aydin’lilar, Ulu Önder Atatürk’ümüzü anma gecesi düzenleyen Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.