ESENTEPE MUHTARI KARAOĞLU BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

sentepe Mahalle Muhtarı Ali Karaoğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Haber Tarihi: 04.10.2017
|

BÜYÜKSEHIR GECE GÜNDÜZ ÇALISIYOR

Muhtar Karaoglu Büyüksehir Belediyesi’nin basarili çalismalarini takip ettiklerini belirterek, “Herhangi bir sorunumuz oldugu zaman Büyüksehir ve ASKI ekipleri gece gündüz demeden yetisiyor ve sorunumuzu aninda çözüyor. Buradan hem Büyüksehir Belediye Baskanimiz Topuklu Efemiz Özlem Çerçioglu’na hem de Büyüksehir Belediyesi ekiplerine çok tesekkür ediyorum. Benim bizzat müracaatim ile hemen ekipler sondaj çalismasi yapmisti, bu hafta da yeni bir sondaj çalismasi yapilmasi planlaniyor. Su sorunumuz zaten 30 yildir var. Büyüksehir ekipleri elinden gelen ne varsa yapiyor” dedi.

OKUL YOLUMUZ HARIKA OLDU

Okul yolunun yapilmasi ile ilgili Büyüksehir’e tesekkür eden muhtar Karaoglu, “Büyüksehir kullanilamaz ve kanalizasyon olmadigindan çok pis durumda olan okul yolumuzu tamamladi. Ögrencilerimiz güzel bir sekilde, zorluk çekmeden okullarina gidiyor. Büyüksehir ekipleri mahallemizde araliksiz çalismalarini sürdürdü. Tertemiz oldu, yolumuz yapildi. Büyüksehir’den Allah razi olsun. Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’ndan çok memnunuz.  Sosyal yardimlar da mahallemize ulasiyor. Yardima muhtaç kim varsa Büyüksehir elini uzatiyor.” seklinde konustu.

 

ESENTEPE HALKINDAN TOPUKLU EFE’YE TESEKKÜR

Mahalle sakinlerinden Mustafa Öz ve Ülkü Uysal, sularinin aktigini ve herhangi bir sikinti olmadigini belirterek Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler. Mahalle sakini Mustafa Taskin ise,  “Evimizde ve okulumuzda sular akiyor. Büyüksehir’in çalismalarindan memnunuz.  Allah Topuklu Efe Özlem Çerçioglu’nu basimizdan eksik etmesin” diye konusarak memnuniyetini dile getirdi. 

|