BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ALEVİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ MUHARREM AYI İFTARINA KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Alevi Kültür Dernekleri Kuşadası Şubesi'ni ziyaret etti.
Haber Tarihi: 30.09.2017
|

Ziyarete Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Evrim Karakoz, Kusadasi CHP Ilçe Baskani Nail Özazman, Kusadasi CHP Gençlik Kollari Baskani Asya Alp, dernek üyeleri ve vatandaslar katildi. 

ÇERÇIOGLU HER ZAMAN YANIMIZDA

Alevi Kültür Dernekleri Kusadasi Sube Baskani Ismail Kiranci tarafindan karsilanan Baskan Çerçioglu ziyarette dernek üyeleriyle sohbet etti. Ziyarette dernek Baskani Kiranci, Çerçioglu’na tesekkür ederek,  "Baskanimiz Çerçioglu hiçbir talebimizi bugüne kadar geri çevirmedi, her zaman bizim yanimizda. Bizim için önemli olan muharrem ayinda ziyareti nedeniyle çok mutlu olduk. Baskan Çerçioglu'na çok tesekkür ederiz" diye konustu.

“MUHARREM AYI BIRLIGIN GÜNÜ”

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu Alevi Kültür Dernekleri Kusadasi Subesi'ni ziyaret etmekten dolayi çok mutlu oldugunu belirterek, "Barisin, kardesligin, birligin günü olan Muharrem ayi bereket getirsin. Bu ayin halkimizin birlik, beraberlik ve kardeslik duygularini pekistirmesini temenni ederim" diye konustu.

VATANDASLARLA BIRLIKTE SIRAYA GIRDI

Çerçioglu, dernek ziyaretinin ardindan muharrem ayi nedeniyle Cem Evi’nde verilen iftara katildi. Iftarda yogun ilgi gören Baskan Çerçioglu, vatandaslarla birlikte yemek sirasina geçerken bol bol sohbet etti. 

|