KENGERLİLER BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Efeler ilçesine bağlı Kenger Mahallesi halkı, mahallenin yıllardır süren su sorununu çözen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.
Haber Tarihi: 25.09.2017
|

Alkislarla karsilanan Çerçioglu'na özellikle kadinlar yogun ilgi gösterdi.

Uzun yillardir su sikintisi çektiklerini söyleyen Kenger Mahallesi Muhtari Bayram Ali Abaka "Baskanimiz sayesinde suyumuz bol ve güzel; baskanimizdan asfalt yol istemistik simdi de asfaltimizi yapiyor. Bu kadar hizmet beklemiyordum, baskanimiza çok tesekkür ederiz" dedi. 

Yemekte konusan muhtar Abaka'nin mahallenin ulasim sorunuyla ilgili talebini karsiliksiz birakmayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Sari Civciv istiyorsaniz, onu da yarindan itibaren halledecegiz" diyerek sorunu çözeceklerini söyledi.

Yemekte konusan baskan Çerçioglu "Muhtarimiz geldi, sorunlarini anlatti. Simdiye kadar mahallelerimize hizmet yapilmamis. Mahallelerimizin sorunlarini tek tek çözdük, bundan sonra da çözecegiz" diye konustu.

Mahallenin su sorununu çözdügü için baskan Çerçioglu'na tesekkür eden kadinlar basta olmak üzere mahalle halki baskanla hatira fotografi çekildiler.

|