ADA SAHİLLERİ BÜYÜKŞEHİR’LE GÜZEL

Aydın Büyükşehir Belediyesi ada sahillerin kendi sorumluluğuna verilen bölümlerinde hızlı bir çalışma ve düzenlemeler gerçekleştirerek tatilcilerin hizmetine sundu.
Haber Tarihi: 04.09.2017
|

HER TÜRLÜ KONFOR VAR

Sahillerde rengarenk semsiye, sezlong, rengarenk güneslikler yani sira vatandaslarin ihtiyaçlari için, büfeler, tuvaletler, giyinme kabini, duslar gibi hijyenik üniteler de hizmet veriyor.

Her türlü ihtiyaç ve konforunun gözetildigi plajlarda ayrica vatandaslarin can güvenligi açisindan cankurtaranda hizmet veriyor. 

Sahillerin, kiyilarin ve peyzaj alanlarinin çevre düzenlemeleri her gün  titizlikle yapilirken, plaj temizligi için özel olarak tasarlanmis araçlarla plajlardaki kumlar tas ve çöplerden temizleniyor.

ILK DEFA RAHAT BIR TATIL YAPIYORUZ

 Her yil Kusadasi’na gelen tatilciler bu yil olumlu yönde gözle görülür bir  degisiklik göze çarptigini ifade ederek, ilk defa temiz bir ortamda gönüllerince ve rahat sekilde  tatil yapabildiklerini ifade ettiler.

Vatandaslarin büyük ihtiyaç duyduklari hizmetlerin yani sira sahillerin, yapilan düzenlemeler ile temiz ve çagdas hale gelmesi, Kusadasi halki ve tatilciler tarafindan memnuniyetle karsilandi.

ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR

Kusadasi’nda bulunan vatandaslar Kusadasi sahillerini bastan asagi yenileyerek rengarenk ve modern bir görünüme kavusturan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

|